top of page

EENVOUDIGE ZELFMONTAGE MAAKT ONZE QACHELS BETAALBAAR

Onze Qachels zijn 's werelds eerste modulaire buitenhaarden. Jouw Qachel wordt geleverd als een bouwpakket, daardoor blijft de Qachel betaalbaar. Je monteert hem eenvoudig en snel, zodat je gauw kan genieten van de prettige warmte.

Jouw Qachel kan je naar wens samenstellen door het toevoegen van een extra deur of taps dak. Zodra je jouw perfecte Qachel hebt samengesteld, wordt de Qachel geproduceerd in Varsseveld. Een klein plaatsje in de Achterhoek, waar de Qachel ontwikkeld is en waar we continue bezig zijn om onze Qachels te verbeteren. Er zullen nieuwe opties en accessoires toegevoegd gaan worden om de Qachels nog veelzijdiger en persoonlijker te maken. Heb je zelf een wens of goed idee om jouw Qachel nog beter te maken, laat het ons weten. We staan open voor jouw idee. Iedereen zijn eigen Qachel, dat vinden wij mooi!


Onze Qachels zijn gemaakt van oerdegelijk 3 mm constructiestaal. Je kan ze het het hele jaar door buiten laten staan. Hierdoor krijgt de Qachel juist zijn robuuste en industriële look. Het is een eyecatcher voor elke tuin, balkon of terras. Het hele jaar door geniet je met de Qachel van het buitenleven en de warme sfeer die de Qachel creëert.

bottom of page